Mitől fognak szeretni a látogatók?

A látogatók akkor fognak az oldaladra kattintani, ha meggyőzöd őket, hogy nálad olyan dolgokat találhat, amit sehol máshol!

Találd meg azt a pontot, amitől kitűnsz a látogatók számára

Keresd meg azokat a dolgokat, amitől a terméked vagy szolgáltatásod többet nyújt a versenytársaid által nyújtottaknál. Ragadd meg a lehetőséget és hangsúlyozd ki, bármiről is legyen szó. A piacon nem szabad szerénynek lenni, amikben jobb vagy, azt igenis büszkén meg kell mutatni mindenkinek.

Időről időre lepd meg a látogatókat

A látogatók nem feltétlenül csak és kizárólag a akcióid miatt fognak elcsábulni ha meglátják az oldaladat. Az emberek például szeretik a játékokat, még akkor is, ha nem jár érte semmi. A klasszikus nyereményjátékok persze általában tarolnak, de fontos, hogy a játék jól legyen felépítve.

  • Kapcsolódjon a termékedhez vagy szolgáltatásodhoz – például ha túrával kapcsolatos webáruházad van, akkor kérd meg a látogatókat, hogy küldjenek természet fotókat vagy rajzokat és a legszebbeket ajándékozd meg.
  • A nyeremény legyen hozzád köthető. Sokan elkövetik az a hibát, hogy divatos holmikat ajánlanak fel nyereményül, holott semmi köze nincs a szolgáltatásához. Például ne ígérj telefont ajándékba, ha fodrászatod van.
  • Tájékoztasd a látogatókat! A játékoknál mindig nyilvánosan hirdesd ki az eredményt, hogy ne érezzék magukat becsapva, legyen hiteles az egész játék lemenetele.

A tájékoztatás nem csak a játékoknál fontos

Minél több hírt szolgáltatsz magadról, a termékedről, a szolgáltatásodról, annál érdekesebbé válik az oldalad az érdeklődők számára. Az információ az, amivel biztosan többletet tudsz nyújtani, ne bánj vele szűkmarkúan! Ha kell, válaszolj a kérdésekre, ha szükséges mutasd be a szolgáltatásod vagy termékedet alaposabban – például készítsd videót. Bármi, ami információhoz juttatja a látogatót, az jót tesz az oldaladnak!